Exclusive Yacht Club

Genom ett smart upplagt andelsägande får du tillgång till tre veckor per år på en stor, lyxig motoryacht med full service och alla bekvämligheter utan att behöva tänka på skötsel eller underhåll. Dessutom, tack vare vårt upplägg, till 0 kronor i årsavgift. Betydligt smidigare än att själv äga en yacht och även mycket mer kostnadseffektivt än att chartra en yacht veckovis.

Fotbollsprofilen Andreas Granqvist är en av de som nyttjar våra båtar och har följande att säga:

”Vem vill inte få tillgång till tre veckor om året på en lyxyacht på Mallorca? Exclusive Yacht Club har lösningen på det genom ett andelsägande. Nu har du chansen att bli en av de få!”

Andreas Granqvist

Upplevelsen

Show up and relax! Varje gång ni kommer ner till båten står den ”ship shape” redo att ta emot er och era gäster med påfyllda förfriskningar och proviantering. Ni väljer mellan att ligga till kaj i Palma, Mallorca, eller gå ut och ö-hoppa bland Balearernas många fantastiska badvikar. Kapten och deckhand finns diskret till tjänst om så önskas och fungerar som er personliga kontakt för planering av vistelsen ombord och för hjälp med t ex arrangemang i land och transporter.

Yachten

En Princess 68 från det välrenommerade Princess-varvet i sydvästra England. En underbar motoryacht med bekväma och rymliga sällskapsytor både över och under däck. Med plats för totalt 8 övernattande gäster i fyra dubbelhytter och med en separat hytt för 2 mans besättning.

Här finns bilder och planskisser.

Intresserad?